HJELP SEKRETÆREN VÅR

Publiseringsdato: Jul 20, 2014 8:9:40 PM

En av de viktigste oppgavene til sekretæren i RHF er å holde medlemslisten oppdatert. Det er ikke alltid lett for sekretæren å holde tritt med alle endringer i hytteeiere, adresser, tlf.nr. osv. Derfor er det viktig at vi som er medlemmer i hytteforeningen bidrar til å gjøre jobben til sekretæren så enkel som mulig. Det kan vi gjøre ved å melde alle endringer vedr. eierskap eller kontaktinformasjon på nettsiden til RHF, nærmere bestemt på nettsiden for Adresseregistrering/endring.

Utfyllende informasjon:

Alle medlemmene oppfordres til å fylle ut skjemaet som finnes i hovedmenyen til venstre på nettsiden (valget Adresseregistrering/endring) dersom de har noen endringer i kontaktinformasjon e.l., eller simpelthen for å bekrefte eksisterende kontaktinformasjon. Registreringer som gjøres på denne nettsiden danner også grunnlaget for listen over hytteeiere og hytteadresser som er publisert på nettsiden (se valget Medlemsliste/Hyttekart i hovedmenyen). Det er viktig å poengtere at det kun er adresser hvor hytteeieren aksepterer publisering på nettsiden som vil vises i listen (gjøres ved å svare Ja på spørsmålet om publisering på nettsiden Adresseregistrering/endring). Dersom man kun ønsker å gi beskjed om oppdatert/ny kontaktinformasjon, men ikke ønsker at navnet og adressen skal publiseres på nettsiden, så er det bare å svare Nei på spørsmålet om publisering. Og som tidligere nevnt, det er BARE navn på hytteeier og hytteadresse som publiseres på nettsiden dersom dette aksepteres av hytteeieren. All annen informasjon som registreres på nettsiden Adresseregistrering/endring er bare til intern bruk i styret i RHF (f.eks. ved utsendelse av kontingentkrav eller annen relevant informasjon fra hytteforeningen).

La oss alle gjøre en felles innsats for å gjøre jobben til sekretæren vår enklere. Så blir det sikkert lettere å rekruttere nye medlemmer til styret i fremtiden.

Ha en fortsatt strålende hyttesommer :)