Publikum til Sommerhytta

Publiseringsdato: Aug 16, 2018 5:49:44 PM

Melding fra Strix:

Kjære hyttenaboer og andre nysgjerrige.

TV 2-serien «Sommerhytta», sesong 3 er nå godt i gang med første opptaksuke her i Røsneskilen. Her følger vi fire par som alle drømmer om sin egen hytte. Hver uke vil deltakerne bli testet i sine ferdigheter innenfor bygg, hage og smarte løsninger gjennom ulike ukesprosjekter. Etter ti uker kåres en vinner, som vil beholde sin hytte på Blomsterenga.

Hver fredag de neste ti ukene vil vi invitere alle i Røsneskilen, hyttenaboer og venner til ukesfinale. Her blir det først mulighet for å få komme inn i de fire hyttene og se, før vi beveger oss ned til vannet, hvor det blir det servert pølser og is, men viktigst av alt – det kåres en vinner av ukens prosjekt!

Oppmøte er fredager kl. 14:30 ved hagebutikken midt i gata (Emanuelveien 70/72) for den som vil være med og se i hyttene, og kl. 15:30 på gressplenen nede ved vannet for de som kanskje bare rekker kåringen av ukesvinneren.

Møt opp allerede i morgen fredag 17. august og bli med på tv-opptak! Vi sees :-)

P.S. Vet du allerede nå at du kommer, send gjerne en kjapp mail til marte.brekken@strix.no og gi beskjed, så vet vi hvor mange publikummere vi kan forvente oss.

Med vennlig hilsen / Best regards

Marte Dybedal Brekken

Produksjonskoordinator / Production Coordinator

Strix Televisjon AS